Schutting plaatsen

Een schutting plaatsen is waar wij gespecialiseerd in zijn. Bent u op zoek naar een nieuwe schutting voor uw tuin of terras? Schutting Leverancier heeft jarenlang ervaring in het leveren en plaatsen van schuttingen voor elk type tuin en elke wens. In dit stuk bespreken wij alles wat u moet weten over het laten plaatsen van een schutting. Wilt u de schutting laten plaatsen door ons? Neem dan contact met ons op of zet het in de opmerkingen in uw bestelling, dan kunnen we dit nog apart berekenen.

Schutting laten plaatsen

Het laten plaatsen van een schutting is een goede manier om de privacy en de veiligheid van uw woning te verbeteren. Bij het kiezen van een schutting is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke voorkeur, budget en de regels en voorschriften van uw gemeente. Wij kunnen u ook altijd adviseren als het gaat om wet- en regelgeving, neem gewoon even contact met ons op.

Er zijn veel verschillende soorten schuttingen beschikbaar, waaronder hout-beton schuttingen, composiet schuttingen en metalen schuttingen. Hout-beton schuttingen zijn meestal de meest budgetvriendelijke optie en bieden een natuurlijke uitstraling. Onderstaand kunt u zien welke soort schuttingen we allemaal hebben en we dus kunnen komen plaatsen. Schutting plaatsen is voor ons dagelijkse kost!

Soorten schuttingen

Wij hebben in de basis 3 verschillende soorten schuttingen. Als eerst hebben wij een Grenen schutting, deze hebben we zowel in blank hout als in zwart hout. Ook hebben we in onze schuttingen verschil in het aantal planken, dit bepaalt de doorkijk van een schutting/tuinscherm en dit betekent meer of minder doorkijk. Daarnaast hebben we ook Red Class schutting, deze schuttingen staan bekend om zijn warme kleur en goede kwaliteit. De laatste soort schutting die wij hebben is de Douglas schutting, dit is en blijft wel een van de mooiste schuttingen op de markt. Douglas is 1 van de meest populaire houtsoorten vandaag de dag, schutting plaatsen is snel gedaan.

Ik wil een schutting laten plaatsen

Schutting plaatsen is een investering

Het laten plaatsen van een schutting is een investering in uw woning en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de schutting op de juiste manier wordt geplaatst. Een goed geplaatste schutting zal niet alleen uw privacy en veiligheid verbeteren, maar ook de waarde van uw woning verhogen.

Het plaatsen van een schutting kan een investering zijn in een woning om de volgende redenen

 1. Verbetering van de privacy: Een schutting biedt een extra barrière rondom uw woning, waardoor u meer privacy krijgt en u zich veiliger en comfortabeler voelt.
 2. Toename van de beveiliging: Een schutting kan de beveiliging van uw woning verbeteren door indringers af te schermen en te voorkomen dat ongewenste gasten uw eigendom betreden.
 3. Verhoging van de waarde van de woning: Een goede kwaliteit schutting kan de waarde van uw woning verhogen, vooral als de schutting in stijl en kleur aansluit bij de architectuur van de woning. Een schutting plaatsen zal er gewoon voor zorgen dat de woning meer waard wordt, meer meer informatie kunt u in een artikel van Makelaar Hulst lezen wat de effecten van een schutting is op de waarde van uw woning.
 4. Verbetering van het uiterlijk van de woning: Een mooie en goed onderhouden schutting kan het uiterlijk van uw woning verbeteren en bijdragen aan de algehele uitstraling van het pand.
 5. Vermindering van lawaai en vervuiling: Een schutting kan ook helpen om lawaai en vervuiling af te schermen van uw eigendom, waardoor u een rustiger en schoner milieu creëert.

Door in een goede kwaliteit schutting te investeren, kunt u niet alleen uw leefomgeving verbeteren, maar ook de waarde van uw woning verhogen. Het is belangrijk om te kiezen voor een duurzaam en goed geplaatst materiaal, en om de regels en voorschriften van de gemeente in acht te nemen.

Ik wil een schutting laten plaatsen

Voorbeelden van een schutting plaatsen

Onderstaand ziet u een aantal afbeeldingen van hoe een schutting wordt geplaatst. In veel gevallen zijn we slechts een dag bezig om de schutting te plaatsen. Uiteraard is dat afhankelijk van het aantal meter en of er nog een oude haag/schutting verwijderd moet worden. Een schutting plaatsen bestaat uit een aantal stappen, onderstaand hebben we een paar voorbeelden geplaatst van tijdens één van onze klussen. Ook kunt u onze inspiratie pagina bekijken voor meer voorbeelden.

schutting plaatsen

schutting laten plaatsen

schuttingen plaatsen

schuttingen laten plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen

Schutting plaatsen: Veelgestelde vragen

Schutting plaatsen door ons laten uitvoeren? Dat is natuurlijk zeker mogelijk. Wanneer u een bestelling doet kunt u dit aangeven bij de opmerkingen en dan kunnen we een aparte begroting maken voor het plaatsen van de schutting. Ook is het natuurlijk mogelijk om direct contact met ons op te nemen, zodat we een offerte op maat voor u kunnen maken. Deze is geheel vrijblijvend. Contact opnemen kan via:

 • E-mail: info@schuttingleverancier.nl
 • Telefoon: 074 – 203 30 40
 • Via de livechat

Een schutting plaatsen duurt doorgaans een dag bij ons. Echter is dit natuurlijk wel afhankelijk van een aantal factoren zoals: aantal meters, complexiteit van het project, het weer en of er nog een oude haag of schutting verwijderd moet worden. Als we de situatie kunnen zien dan kunnen we vaak al wel een schatting geven hoe lang het gaat duren. De meeste klussen zijn binnen 1 of 2 werkdagen klaar!

Zelf een schutting plaatsen? Dat is zeker mogelijk. Wel is het natuurlijk raadzaam om iemand in te schakelen die dit vaker heeft gedaan. Wat ook vaak gebeurt is dat een tuinier of een ZZP’er wordt ingeschakeld voor dit soort klussen. Een korte uitleg kunt u hieronder vinden. Echter raden we het toch altijd aan om het door een professional of door ons te laten uitvoeren.

Hier is een korte uitleg hoe een hout-beton schutting geplaatst moet worden:

 1. Voorbereiding: Bepaal de plaats en afmetingen van de schutting en maak eventueel een schets. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is voor de betonpalen en de betonplaten.
 2. Betonpalen plaatsen: Graaf gaten voor de betonpalen op de juiste afstanden. De diepte van de gaten is afhankelijk van de grondomstandigheden. Zet de betonpalen in de gaten en vul eventueel aan met beton tot ze stevig staan. Laat het beton goed uitharden.
 3. Betonplaten plaatsen: Plaats de betonplaten op de bovenkant van de betonpalen. Gebruik eventueel lijm of kit om de platen op de palen te bevestigen.
 4. Houten tuinschermen bevestigen: Maak gaten in de houten tuinschermen voor de bevestigingsschroeven. Bevestig de tuinschermen op de betonplaten en betonpalen door de schroeven erdoor te draaien.
 5. Afdekkappen plaatsen: Plaats de afdekkappen op de bovenkant van de betonpalen om ze af te sluiten en ze een nette uitstraling te geven.

Let op: Het is belangrijk om de gebruiksaanwijzingen van de producten zorgvuldig te volgen en de juiste gereedschappen te gebruiken tijdens de installatie. Indien je twijfelt, overleg dan met ons. Een schutting plaatsen wordt nog wel eens onderschat.