Veelgestelde vragen

Algemeen

Het aantal tuinschermen kunt u berekenen door het aantal benodigde strekkende meters te delen door 1,9. Bijvoorbeeld u heeft 22 meter schutting nodig: 22 / 1,9 = 11,58. Aangezien we geen halve schermen leveren moet u dus 12 schermen bestellen

Het aantal betonpalen kunt u berekenen door altijd te starten met 1 betonpaal en vanaf daar altijd 1 tuinscherm + 1 betonpaal te rekenen. Voorbeeld: u heeft 12 tuinschermen nodig dan heeft u 13 betonpalen nodig.

Let op: wanneer u een schutting wilt plaatsen aan twee zijden dan heeft u een extra betonpaal nodig.

Dit is heel eenvoudig, u heeft evenveel betonplaten nodig als dat u tuinschermen nodig heeft. Dus elk scherm heeft 1 betonplaat.

Wilt u graag dat wij uw schutting komen plaatsen? Neem dan even contact met ons op. In sommige gevallen doen wij dit wel. Dit is afhankelijk van onze agenda’s / de beschikbaarheid van ons montageteam.

Wij snappen het dat het soms een beetje lastig kan zijn om uw eigen schutting samen te stellen. Als u contact met ons opneemt via de chat, mail of telefoon dan kunnen wij u verder helpen.

Bezorgen & levering

Grote producten worden verzonden met een vrachtwagen en op veel gevallen ontvangt u uw bestelling dan ook op een pallet. De kosten hiervan bedragen € 150,-. Echter wanneer uw bestelling groter is dan € 1.250,- dan zijn de bezorgkosten gratis.

Wanneer u kleine producten bestelt die verzonden kunnen worden via de reguliere pakketdiensten. Dan betaalt u zoals u gewend bent € 6,95.

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 5 werkdagen te hebben afgeleverd. Zodra dit anders is nemen we altijd contact met u op.

Het kan soms zijn dat u geen bevestigingsmail ontvangt, maak u niet druk. We zijn druk bezig met het verwerken van uw bestelling. Zodra deze verwerkt is ontvangt u netjes een bevestigingsmail. Ook is het belangrijk dat u uw spam/ongewenste inbox in de gaten houdt.

De bestellingen worden in de meeste gevallen verpakt en afgeleverd op een pallet. De bestelling wordt tot aan de stoep geleverd. Deze moet vervolgens zelf naar uw woning/tuin worden verplaatst.

Het is niet mogelijk om uw bestelling af te halen.

Bestellen

Wanneer u uw bestelling wilt wijzigen of annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Het kan namelijk zijn dat de bestelling al onderweg is en dan is het helaas niet meer mogelijk om te wijzigen of annuleren. Neem hiervoor contact met ons op per telefoon.

Wanneer je een product niet in onze webshop ziet staan dan kun je altijd even contact met ons opnemen. In veel gevallen kunnen we altijd wel een oplossing vinden. 

Betalen

Nadat u uw producten hebt toegevoegd in de winkelwagen bieden wij onderstaande betaalwijzen aan:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • Apple Pay
  • KBC/CBC
  • Bancontact

Bij ons is het momenteel nog niet mogelijk om in termijnen te betalen. We zullen dit in de toekomst wellicht wel aanbieden.

Garantie & retour

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Om gebruik te maken van dit recht willen wij u vragen om contact met ons op te nemen om de retourzending te verwerken. De transportkosten voor de retourzending zijn voor de klant. Of u brengt de bestelling zelf terug.

Wij zullen het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk terugstorten. In veel gevallen heeft u binnen 14 dagen uw geld weer op uw rekening. Mits alles wel helemaal in orde is.

Het is mogelijk dat producten van kleur verschillen. Dit heeft ermee te maken dat we uiteraard werken met natuurproducten. Deze producten kunnen verkleuren en kunnen krimpen en of uitzetten. Dit kan er ook voor zorgen dat er scheurtjes komen in hout.

Wanneer een product in uw bestelling is beschadigd, neem dan even contact met ons op dan lossen we dit samen op.