Toont alle 6 resultaten

Grenen schutting

Ben je op zoek naar een Grenen schutting? Dan ben je bij Schutting Leverancier aan het juiste adres. Een Grenen schutting staat erom bekend dat deze oersterk is en kenmerkt zich door een hele unieke, mooie en natuurlijke kleur.


Verschillende soorten Grenen schutting

Wij van Schutting Leverancier verkopen een Grenen schutting in verschillende soorten. In ons assortiment hebben we drie verschillende Grenen schuttingen:

- Grenen schutting 19 planks, 17 staanders en 2 liggers
- Grenen schutting 21 planks, 19 staanders en 2 liggers
- Grenen schutting 23 planks, 21 staanders en 2 liggers

Het aantal planken bepaalt de doorkijk van een schutting. Een scherm met 23 planken heeft bijna geen doorkijk. Dit zorgt dus voor meer privacy. Een scherm met minder planken kan iets meer doorheen worden gekeken. Dat is afhankelijk van wat je zelf wenst. Een tuinscherm met meer planken is logischerwijs dan ook iets duurder.

Naast de gewone lichtbruine/groenige standaard Grenen schutting hebben wij deze ook in een zwarte versie. Deze Grenen schutting zwart is ook geïmpregneerd net als de standaard versie maar daarna is deze ook nog diep zwart gespoten.

- Grenen schutting zwart 21 planks, 19 staanders en 2 liggers
- Grenen schutting zwart 23 planks, 21 staanders en 2 liggers

Onze collectie: Grenen schutting

Grenen is een naaldhoutsoort dat afkomstig is van de Grove den (Pinus sylvestris). Deze houtsoort is dan ook volop te verkrijgen in en rond Europa. Zoals eerder aangegeven hebben we de Grenen schuttingen in verschillende kleuren en planken. Binnenkort komen hier ook nog eens extra maten bij. We zijn van plan om halve schermen en aflopende schermen toe te voegen aan onze collectie. Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste schutting dan kun je altijd gebruik maken van onze configurator. Begin direct met je eigen schutting samenstellen.

Beoordeling van onze klanten

Grenen schutting

Veelgestelde vragen over een Grenen schutting

De kosten van een Grenen schutting zijn afhankelijk van het aantal planken dat je kiest. Zoals eerder al is verteld geeft meer planken meer privacy omdat de doorkijk minder is dan wanneer je kiest voor minder planken. In veel gevallen is er altijd wel iets doorkijk ook omdat hout een natuurproduct is en 'werkt'. Dit proces zien we sneller gebeuren bij een zwarte schutting. Dit komt omdat zwart warmte aantrekt en het ook langer vasthoud en daardoor gevoeliger is.

Hierboven staan al onze grenen schuttingen met de daarbijbehorende prijzen. Vergeet niet dat je ook nog betonpalen en betonplaten nodig hebt voor de beste stevigheid. Als je er niet uitkomt kun je altijd even contact met ons opnemen en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Wij kunnen de schutting zeker komen plaatsen. Wel is het belangrijk om te benoemen dat het afhankelijk is van onze agenda, want we zitten doorgaans behoorlijk volgeboekt. Ook hebben wij een aantal partners waar we mee samenwerken. Wij kunnen ook altijd kijken of zij wel plek hebben in hun agenda.

Ook is het belangrijk om te benoemen dat de kosten voor het plaatsen niet inbegrepen zijn in de prijzen die zichtbaar zijn op onze website. Voor het plaatsen van een Grenen schutting worden extra kosten berekend en is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder: aantal meters, extra opties, moet er een oude haag verwijderd worden of iets dergelijks? Alles is mogelijk maar dit moet wel eerst besproken worden. Heb jij een vraag of wil je dat wij de schutting komen plaatsen? Neem dan even contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Tot slot is het gewoon mogelijk om een bestelling te plaatsen, af te rekenen en vervolgens in het opmerking veld aangeven dat je graag zou willen dat de schutting geplaatst wordt.

Onze Grenen schuttingen zijn gegarandeerd van topkwaliteit en we bieden je een garantie van 10 jaar, mits de schutting correct geïnstalleerd is. Helaas zien we vaak dat schuttingen niet juist worden geplaatst, waardoor het voor ons moeilijk is om garantie te geven. Wij willen ook graag transparant zijn over het feit dat hout een natuurlijk product is en kan onderhevig zijn aan verkleuring of kromtrekken als gevolg van weersinvloeden. Hoewel we altijd ons best doen om een passende oplossing te vinden, is hout een natuurproduct en kan dit gevolgen hebben voor jouw schutting.

Het plaatsen van een Grenen schutting is een project dat vaak door professionals wordt uitgevoerd, maar het is ook mogelijk om het zelf te doen met het juiste gereedschap en kennis. Hieronder is een algemene beschrijving van de stappen die je zou moeten volgen om een hout-beton schutting te installeren:

  1. Bereid alles voor: Voordat je begint met het installeren van de schutting, moet je ervoor zorgen dat je het juiste gereedschap hebt, zoals een hamer, een boormachine, een waterpas en een houtzaag. Ook moet je de juiste maten van de schutting en het gebied waar je deze wil installeren, weten.
  2. Graaf de gaten: Gebruik een schep om gaten te graven voor de betonnen palen. Deze gaten moeten ongeveer 30 cm diep zijn en ongeveer 10 cm breder dan de palen.
  3. Plaats de palen: Plaats de betonnen palen in de gaten en zorg dat ze recht staan met een waterpas. Vul de gaten aan met betonmortel en laat de palen drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Bevestig de houten panelen: Bevestig de houten panelen aan de betonnen palen met schroeven of spijkers. Zorg ervoor dat de panelen recht zijn en niveau met elkaar.
  5. Afwerken: Voeg eventueel afwerkingsmaterialen zoals verf of beits toe aan de houten panelen voor extra bescherming.

×