Toont alle 12 resultaten

Poorten

Wanneer u heeft gekozen voor een mooie schutting dan hoort hier natuurlijk ook een bijpassende houten poort bij. Bekijk hieronder alle poorten in ons assortiment.


Houten poort kopen

Op zoek naar de perfecte houten poort voor uw tuin of oprit? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan houten poorten van topkwaliteit, die niet alleen uw eigendom beschermen, maar ook een sfeervolle en stijlvolle uitstraling geven. Door te kiezen voor een duurzame houten poort, investeert u in een tijdloze en milieuvriendelijke oplossing voor uw woning. Ontdek ons aanbod aan diverse stijlen, afmetingen en houtsoorten – van rustieke eiken poorten tot moderne grenen designs – en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering. Bezoek onze website en bestel vandaag nog uw ideale houten poort, die naadloos aansluit op uw wensen en budget.

Wat is een poort?

Een houten poort bij een schutting is een toegangsdeur of -opening gemaakt van hout, die in een houten schutting of omheining is geplaatst. De houten poort biedt toegang tot een tuin, achtertuin, binnenplaats of ander afgesloten gebied, en is meestal ontworpen om bij de stijl en het materiaal van de schutting te passen.

Houten poorten zijn populair vanwege hun natuurlijke uitstraling, duurzaamheid en veelzijdigheid. Ze kunnen worden gemaakt van verschillende soorten hout, zoals hardhout (bijvoorbeeld eiken, teak of mahonie) of zachthout (zoals grenen, vuren of lariks), en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, afmetingen en afwerkingen. Het is belangrijk om de houten poort te behandelen met een geschikte beits, verf of impregneermiddel om de levensduur te verlengen en het hout te beschermen tegen weersinvloeden en houtrot. Bekijk hieronder onze verschillende houten poorten:

×