Red Class schutting

Bent u op zoek naar een Red Class schutting? Kijk dan niet verder want dan bent u bij ons aan het perfecte adres. Een Red Class schutting staat erom bekend dat deze zo ontzettend veel lijkt op een Douglas schutting. Het is ook bijna hetzelfde alleen is het vele malen duurzamer dan Douglas en het behoudt veel beter zijn kleur. Daarnaast is Red Class veel gladder dan Douglas aangezien het na droging is geschaafd, dit zorgt voor een glad oppervlak.

Ook een Red Class schutting worden geïmpregneerd en dit zorgt voor sterker hout, hierdoor gaan de schuttingen tot wel 15 jaar mee. Red Class is een naaldhoutsoort met de zelfde looks van Lariks Douglas hout.

Red Class schutting in verschillende soorten

Bij Schutting Leverancier hebben we verschillende soorten Red Class schutting in ons assortiment, bekijk onderstaand:

Red Class schutting 15 planks, 13 staanders en 2 liggers
Red Class schutting 19 planks, 17 staanders en 2 liggers
Red Class schutting 21 planks, 19 staanders en 2 liggers
Red Class schutting 23 planks, 21 staanders en 2 liggers

Bovenstaande verschillende soorten die bepalen de doorkijk van een tuinscherm. Een schutting met 19 planken heeft meer doorkijk dan een schutting met 23 planken (deze heeft bijna geen doorkijk). Het resultaat is dat u uiteindelijk meer privacy heeft wanneer u kiest voor meer planken.

Red Class schutting dé vervanger van Douglas

Kortom, Red Class is “here to stay”. Het wordt niet voor niks de vervanger van Douglas hout genoemd. Een houtsoort die goedkoper en kwalitatief net zo goed is als Douglas en soms nog wel een tikkeltje sterker.

Red Class schutting 21 planks

Onze collectie: Red Class schutting