Red Class schutting

Bent u op zoek naar een Red Class schutting? Kijk dan niet verder want dan bent u bij ons aan het perfecte adres. Een Red Class schutting staat erom bekend dat deze zo ontzettend veel lijkt op een Douglas schutting. Het is ook bijna hetzelfde alleen is het vele malen duurzamer dan Douglas en het behoudt veel beter zijn kleur. Daarnaast is Red Class veel gladder dan Douglas aangezien het na droging is geschaafd, dit zorgt voor een glad oppervlak.

Ook een Red Class schutting wordt geïmpregneerd en dit zorgt voor sterker hout, hierdoor gaan de schuttingen tot wel 15 jaar mee. Red Class is een naaldhoutsoort met de zelfde looks van Lariks Douglas hout.

Red Class schutting in verschillende soorten

Bij Schutting Leverancier hebben we verschillende soorten Red Class schutting in ons assortiment, bekijk onderstaand:

Red Class schutting 15 planks, 13 staanders en 2 liggers
Red Class schutting 19 planks, 17 staanders en 2 liggers
Red Class schutting 21 planks, 19 staanders en 2 liggers
Red Class schutting 23 planks, 21 staanders en 2 liggers

Bovenstaande verschillende soorten die bepalen de doorkijk van een tuinscherm. Een schutting met 19 planken heeft meer doorkijk dan een schutting met 23 planken (deze heeft bijna geen doorkijk). Het resultaat is dat u uiteindelijk meer privacy heeft wanneer u kiest voor meer planken.

Red Class schutting dé vervanger van Douglas

Kortom, Red Class is “here to stay”. Het wordt niet voor niks de vervanger van Douglas hout genoemd. Een houtsoort die goedkoper en kwalitatief net zo goed is als Douglas en soms nog wel een tikkeltje sterker. Over het geheel genomen is een Red Class omheining een zeer sterk en duurzaam type omheining dat gebruikt wordt bij enorm veel omstandigheden.

Red Class schutting 21 planks

Onze collectie: Red Class schutting

Beoordeling van onze klanten

tevreden klanten

Veelgestelde vragen over de Red Class schutting

De kosten van een Red Class schutting variëren van €110 tot en met €131 per tuinscherm. Het verschil zit ‘m eigenlijk alleen maar in het aantal planken. Hoe meer planken hoe minder doorkijk maar wanneer u kiest voor meer planken dan is deze uiteraard ook iets duurder. Daarnaast valt natuurlijk op dat de kosten van een Red Class schutting vele malen goedkoper zijn dan van Douglas hout en dat terwijl de kwaliteit gelijkwaardig is aan elkaar. In veel gevallen vinden mensen Red Class hout ook nog eens mooier vanwege de warme kleur (vooral in het echt).

Tot slot zijn de kosten natuurlijk ook sterk afhankelijk van het aantal meter en van het soort beton wat gebruikt wordt. Glad beton is duurder dan stamp beton en vanzelfsprekend is minder aantal meter schutting ook goedkoper. Ook kunt u ervoor kiezen om tegen een meerprijs de schutting te laten plaatsen door ons. Maar wanneer je ervoor kiest om dit zelf te doen dan kun je ook een heleboel kosten besparen.

Wij worden wel eens benaderd door klanten die samen met hun buren een schutting zouden willen afnemen en voor deze grotere projecten maken we vaak ook een speciale prijs. Neem daarvoor contact met ons op per telefoon of per e-mail.

Uiteraard is het ook mogelijk om de Red Class schutting door ons te laten plaatsen. Echter is dit wel afhankelijk van onze agenda en de agenda van onze aaneengesloten partners. Het kan namelijk voorkomen dat we zo vol zitten dat we niet in staat zijn om de schutting te komen plaatsen. Voor het plaatsen vragen wij natuurlijk ook extra kosten. Hoeveel deze kosten zijn dat is sterk afhankelijk van het aantal meter, de extra opties, moet er nog iets verwijderd worden uit de tuin en waar de schutting geplaatst moet worden. Wilt u graag dat de schutting geplaatst wordt? Neem dan even contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om het bestelproces af te maken en in het tijdens het afrekenen bij opmerkingen aangeven dat de schutting geplaatst moet worden, dan nemen wij direct contact met u op.

Wij geven zeker garantie op uw Red Class schutting. Wij durven u 10 jaar garantie te geven mits de schutting goed is geplaatst. We zien het vaak voorkomen dat schuttingen niet correct worden geplaatst dan is het voor ons enorm lastig om hier garantie op te geven. Daarnaast willen wij ook transparant zijn in het feit dat hout een natuurproduct is. Hout kan namelijk vooral ook door weersinvloeden licht gaan verkleuren maar ook een klein beetje krom trekken of uitzetten. Hiervoor geven wij geen garantie. We proberen wel altijd te zoeken naar een passende oplossing maar hout is nou eenmaal een natuurproduct en dat kan gevolgen hebben voor uw schutting.

Zoals wij eerder aangaven bieden wij de mogelijkheid om de schutting voor u te plaatsen maar u kunt het natuurlijk ook zelf doen. Hiervoor hebben wij een aantal video’s en instructies beschikbaar. Onderstaand kunt u een video vinden. Wanneer u toch liever een instructie wenst in de vorm van een digitaal boekje dan moet u even contact met ons opnemen.