Grenen schutting

Bent u op zoek naar een Grenen schutting? Dan bent u bij Schutting Leverancier aan het juiste adres. Een Grenen schutting staat erom bekend dat deze oersterk is en kenmerkt zich door een hele unieke, mooie en natuurlijke kleur. De kleur is een bijzondere mix van een groene gloed over het lichtbruine hout. Dit komt omdat deze Grenen schuttingen worden geïmpregneerd om het hout sterker te maken, hierdoor gaat deze schutting tot wel 10 tot 15 jaar mee. Grenen is een naaldhoutsoort dat afkomstig is van de Grove den (Pinus sylvestris). Deze houtsoort is dan ook volop te verkrijgen in Europa

Verschillende soorten Grenen schutting

Wij van Schutting Leverancier verkopen een Grenen schutting in verschillende soorten. In ons assortiment hebben we drie verschillende Grenen schuttingen:

Grenen schutting 19 planks, 17 staanders en 2 liggers
Grenen schutting 21 planks, 19 staanders en 2 liggers
Grenen schutting 23 planks, 21 staanders en 2 liggers

Het aantal planken bepaalt de doorkijk van een schutting. Een scherm met 23 planken heeft bijna geen doorkijk. Dit zorgt dus voor meer privacy. Een scherm met minder planken kan iets meer doorheen worden gekeken. Dat is afhankelijk van wat u zelf wenst.

Naast de gewone lichtbruine/groenige standaard Grenen schutting hebben wij deze ook in een zwarte versie. Deze Grenen schutting zwart is ook geïmpregneerd net als de standaard versie maar daarna is deze ook nog diep zwart gespoten.

Grenen schutting zwart 21 planks, 19 staanders en 2 liggers
Grenen schutting zwart 23 planks, 21 staanders en 2 liggers

Grenen schutting

Onze collectie: Grenen schutting