Grenen schutting

Bent u op zoek naar een Grenen schutting? Dan bent u bij Schutting Leverancier aan het juiste adres. Een Grenen schutting staat erom bekend dat deze oersterk is en kenmerkt zich door een hele unieke, mooie en natuurlijke kleur. De kleur is een bijzondere mix van een groene gloed over het lichtbruine hout. Dit komt omdat deze Grenen schuttingen worden geïmpregneerd om het hout sterker te maken, hierdoor gaat deze schutting tot wel 10 tot 15 jaar mee. Grenen is een naaldhoutsoort dat afkomstig is van de Grove den (Pinus sylvestris). Deze houtsoort is dan ook volop te verkrijgen in en rond Europa.

Verschillende soorten Grenen schutting

Wij van Schutting Leverancier verkopen een Grenen schutting in verschillende soorten. In ons assortiment hebben we drie verschillende Grenen schuttingen:

Grenen schutting 19 planks, 17 staanders en 2 liggers
Grenen schutting 21 planks, 19 staanders en 2 liggers
Grenen schutting 23 planks, 21 staanders en 2 liggers

Het aantal planken bepaalt de doorkijk van een schutting. Een scherm met 23 planken heeft bijna geen doorkijk. Dit zorgt dus voor meer privacy. Een scherm met minder planken kan iets meer doorheen worden gekeken. Dat is afhankelijk van wat u zelf wenst. Een tuinscherm met meer planken is logischerwijs dan ook iets duurder.

Naast de gewone lichtbruine/groenige standaard Grenen schutting hebben wij deze ook in een zwarte versie. Deze Grenen schutting zwart is ook geïmpregneerd net als de standaard versie maar daarna is deze ook nog diep zwart gespoten.

Grenen schutting zwart 21 planks, 19 staanders en 2 liggers
Grenen schutting zwart 23 planks, 21 staanders en 2 liggers

Grenen schutting

Onze collectie: Grenen schutting

Wat kost een Grenen schutting?

De kosten van een Grenen schutting zijn afhankelijk van het aantal planken dat u kiest. Zoals eerder al is verteld geeft meer planken meer privacy omdat de doorkijk minder is dan wanneer u kiest voor minder planken. In veel gevallen is er altijd wel iets doorkijk ook omdat hout een natuurproduct is en ‘werkt’. Dit proces zien we sneller gebeuren bij een zwarte schutting. Dit komt omdat zwart warmte aantrekt en het ook langer vasthoud en daardoor gevoeliger is.

Hierboven staan al onze grenen schuttingen met de daarbijbehorende prijzen. Vergeet niet dat u ook nog betonpalen en betonplaten nodig heeft voor de beste stevigheid. Als u er niet uitkomt kunt u altijd even contact met ons opnemen en dan bespreken we samen de mogelijkheden.