Douglas schutting

Een Douglas schutting blijft toch altijd wel een van de mooiste schuttingen! Vanzelfsprekend hebben wij deze in ons assortiment. Douglas schutting wordt gemaakt van Douglas hout. Dit is een naaldsoorthout afkomstig uit Noord-west Europa die vanuit zijn eigen nature erg sterk is en ook nog eens heel duurzaam is. Door deze goede eigenschappen wordt Douglas hout erg veel gebruikt. Een Douglas schutting is door de jaren heen steeds populairder geworden, naast dat het ontzettend duurzaam en sterk is, heeft het ook nog eens een hele mooie warme en dus sfeervolle kleur. Ideaal voor in uw tuin!

Een Douglas schutting is niet behandeld omdat het van zichzelf al enorm sterk is. Deze schuttingen gaan wel tot 15 jaar mee. Douglas kan een beetje verkleuren richting grijs, dit is een natuurlijk proces wat geen enkel invloed heeft op de levensduur. Deze vergrijzing geeft juist een hele mooie en natuurlijke sfeer.

Douglas schutting verkrijgbaar in ons assortiment

Bij Schutting Leverancier hebben we verschillende Douglas schutting producten in ons assortiment:

Douglas schutting 21 planks, 19 staanders en 2 liggers
Douglas afdekkap, 180 cm
Douglas poorten

De producten die hierboven benoemd zijn, zijn allemaal van Douglas hout. Het aantal planken bepaalt de doorkijk van een schutting. De Douglas schutting 21 planks heeft minimale doorkijk. Dit zorgt voor wat meer privacy in uw tuin

Douglas schutting met beton

Douglas schuttingen worden vaak gecombineerd met betonpalen en een betonnen onderplaat. Dit zorgt ervoor dat uw schutting bovenop een onderplaat wordt gezet en dit zal voorkomen dat uw schutting in direct contact staat met de (natte) grond.

Douglas schutting

Onze collectie: Douglas schutting producten